Acoustica MP3 CD burner

Deci da!  Cautam de cateva zile un program care sa-mi permita sa schimb ordinea fisierelor in disc, sa fie stupid proof pentru playerele auto. Winamp face doar audio, Droppix nu permite mutarea fiserelor, Windows stie doar sa scrie. Am mai incercat vreo 3 programe pana am ajuns aici. (Nu, Nero nu am incercat)

acoustica

Ce mi s-a parut interesant la programul asta: pe langa posibilitatea ordonarii fisierelor, omogenizeaza volumul pieselor, adauga fade automat daca o piesa se termina brusc (Ministry of Sound cam face asta)  mai pune crossfade intre melodii. Bineinteles, toate sunt optionale, si se pot edita valorile lor.

Poate cea mai interesanta parte e urmatoarea: programul scaneaza computerul dupa muzica, iar cu ajutorul functiei de search incoporate, puteti selecta prin “check box” melodiile ce doriti sa le aveti pe compilatie.

Cu toate ca varianta trial nu dureaza o eternitate, sunt foarte incantat, extrem de incantat de el! Am uitat sa mentionez: puteti face un playlist in Winamp, iar cu ajutorul Acoustica se poate arde playlist-ul exact asa cum a fost alcatuit.

Daca va intrebati cum face asta, raspunsul e urmatorul: adauga la fiecare fisier un numar de ordine: 000001 , 02, etc. Daca player-ul suporta ID tag, aceasta nu e o problema.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *