Adobe Photoshop CS4

Nu stiu cat de familiarizati sunteti cu acest program, dar eu, care l-am folosit incepand cu CS, pot sa ma consider de-al casei, nu? Mentionez de la inceput ca NU il folosesc intens, si doar pentru prelucrare usoara de imagini, deci nu sunt expert implicit nu pot prezenta programul cu lux de amanunte.

Primul lucru pe care-l observ e interfata schimbata , gen Apple -steel, iar apoi consumul de resurse care este apropiat de CS2, mult imbunatatit fata de CS3.

photoshop-cs4

Inca un lucru evident e meniul din dreapta sus, prin care selectezi mediul in care lucrezi (photo, 3d, etc) pentru a-ti pune la dispozitie uneltele necesare.

Eu am testat varianta Extended, care are toate facilitatile, inclusiv cele pentru 3D.  Lucrul cu elemendte 3D presupune importarea obiectelor din alte programe (3d max, google  earthe, etc) si aplicarea texturilor sau diferite efecte. Am incercat sa lucrez cu un model google, dar se pare ca nu am destula memorie RAM pe acest computer 🙂 .

Celelalte posibilitati s-au pastrat ca si in versiunile precedente , asa ca presupunem ca le stiti 🙂 .

Disponibil in vairanta trial, cu inregistrare pe site. Preturi pentru achizitionare:   $ 700 , iar upgrade-ul $ 200. Mult, dar merita.

You may also like...

1 Response

  1. Dragos Nicu says:

    Acum il incerc si eu, mi se pare destul de OK. Sa vedem pe viitor, oricum pentru ce-mi trebuie mie sigur e OK, nu sunt designer de meserie.

    Frumos review Silviu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *