Apex DC++

Toata lumea stie: atunci cand are nevoie de ceva, cauta “pe DC”. Dar sunt destul de putini aceia care stiu sa aleaga un program potrivit pentru genul acesta de transfer (direct connect). Aceste programe se folosesc de hub-uri (un fel de servere) care ajuta un client sa se conecteze la alt client, astfel facanddu-se o legatura directa intre cei doi.

Apex DC face parte din categoria grea a acestor programe. Diferenta majora fata de altele, cum ar fi (DC++, ODC, etc) este faptul ca permanent se lucreaza la el, fiind actualizat regulat. Inca un plus major il reprezinta faptul ca in procesul de hashing aloca un cod unic fiecarui fisier. Astfel, cand cauti un film de exemplu, daca mai sunt utilizatori cu exact acelasi fisier, il ca descarca din orice sursa posibila.

Interfata este clasica, aproape la fel cu oricare client DC, intuitiva, iar de la descarcarea programului pana la conectarea la un hub avei nevoie doar de cateva minute, pentru introducerea catorva informatii despre dvs.

De asemena, permite setarea porturilor TCP si UDP de catre utilizator, in cazul in care doreste o conexiune cat mai buna.

Download Link

You may also like...

4 Responses

  1. bogdan says:

    hey sal id meo de mess e [moderat] dak avetzi niste huburi bune datimi shi mie plz [-o<

    Raspuns: Apex DC descarca asa zisa “Public HubList” Acolo gasesti cate vrei, atat romanesti cat si din alte tarti.

  2. Radu says:

    exista si varianta pentru Linux?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *