AVG Anti-virus editia gratuita

Anti-virusul AVG este deja arhicunoscut atat in Romania cat si in afara, pe plan mondial. Cum a ajuns acest soft atat de popular in rand-ul anti-virusurilor? Primul fapt se datoreaza disponibilitatii sale gratuite, putand fi utilizat de oricine pe orice sistem care foloseste WINDOWS.

Nu ma prea impac cu anti-virusurile si intr-un timp puteam sa spun ca nu ma ajuta deloc un asemenea soft, doar ca imi mananca resurse, insa cu timpul cand am inceput sa prestez o munca mai complexa mi-am dat seama ca un asemenea software chiar ajuta, nu cu o precizie mare, poate nici mijlocie, insa cu siguranta iti blocheaza un exploit, warm, spy etc.

Eu folosesc o astfel de editie gratuita de multe luni si chiar m-a satisfacut in limitele sale si in principiu de 2 ori pentru cat ma asteptam la o editie gratuita. AVG pot spune ca este perfect pentru cineva care doreste ceva securitate de baza, la birou sau acasa.

Un alt factor care m-a impresionat la acest antivirus gratuit este sistemul de update, zilnic pot spune ca au fost zile in care am primit update de cateva ori chiar, baza de date este in permanenta upgradata.

You may also like...

2 Responses

  1. UniQue says:

    salut…
    e o problema la download: Not Found 😐

  2. Dragos Nicu says:

    Multumim de sesizare, am rezolvat! Sper sa numai existe probleme de acest gen pe viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *