Avira AntiVir

Va scriam acum ceva timp despre AVG Anti-Virus si cateva dintre avantajele lui, in acest articol vreau sa precizez cate ceva despre Avira AntiVir care in clasamentul meu se afla pe prima pozitie la sectiunea anti-virusuri gratuite. Pot spune ca la momentul actual folosesc acest tip de anti-virus care mananca destul de putine resurse in raport cu altele cum ar fi nod32, bitdefender, kaspersky etc.

Avira AntiVir are un sistem de update foarte bine definit, baza de date fiind permanent actualizata, zilnic avand cateva update-uri, insa ce nu-mi place la el este modul prin care se produce acest update zilnic, de fiecare data apare un pop-up care te atentioneaza ca softul face update, iar daca te afli intr-o aplicatie multimedia imediat te scoate din ea, acest lucru fiind deseori enervant. De asemenea dupa ce s-a terminat update-ul cei de la Avira profita pe cat posibil utilizarea lui de multa lume, fiind in editie gratuita si ne baga pe gat un al-2lea pop-up insa de data asta cu o reclama, deseori la pachetul licentiat al lor.

avira

De asemenea pot spune ca acest anti-virus gratuit isi face bine treaba,  cel putin in cazul meu unde folosesc foarte des web-ul, mail-ul si toate sursele exterioare si de fiecare data cand apare ceva suspect ma atentioneaza (de aproape fiecare data, ca sunt multe nedetectabile).

In concluzie momentan ma voi folosi de Avira AntiVir Free Edition deoarece mi se pare unul dintre cele mai bune softuri de securitate gratuite aflate pe piata la momentul actual.

You may also like...

1 Response

  1. Computerica says:

    Corect…

    Il folosesc de mai bine de 2 ani..si e fantastic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *