Ce este softview?

Softview este un website creat in ideea de-a va tine la curent cu ultimele update-uri si noutati in materie de programe si aplicatii pentru PC. De asemenea, acest site va pune la dispozitie review-uri si ghiduri pentru diferitele programe existente la ora actuala.

Termeni si conditii
Atat continutul cat si elementele grafice apartin website-ului SOFTVIEW, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre utilizatori apartin site-ului.

Folosirea informatiilor prezente pe site in alte scopuri decat personale va duce la restrictii si/sau masurii legale. Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.

De asemenea, nu este permisa reproducerea continutului fie el in limba romana sau in alte limbi. Singura modalitate de prelucrare a continutului este copierea a maxim unui paragraf din respectivul continut iar apoi precizarea STRICTA a sursei care duce spre continutul original, in cazul nostru continutul SOFTVIEW.
Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa de e-mail: contact[at]softview[dot]ro

Administratia SOFTVIEW are dreptul de-a actiona in instanta orice persoana care nu se supune acestor precizarii.

Alte drepturi de autor : Creative Commons License
Softview.ro de Echipa softview.ro este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Fără Opere Derivate 3.0 Ne-adaptată.
Bazată pe opera disponibilă la softview.ro.
Permisiuni peste scopul acestei licenţe pot fi disponibile la http://softview.ro/ce-este-softview/.