Daemon Tools

Daeomon Tools este un program ce va da posibilitatea de a rula copii de CD-uri si DVD-uri protejate. Puteti sa creati mai multe unitati DVD-ROM virtuale. Programul este folosit de cele mai multe ori pentru a instala cele mai noi jocuri, sau progame.

Programul suporta urmatoarele tipuri de imagini (CD/DVD): cue/bin, iso, ccd (CloneCD), bwt (Blindwrite), mds (Media Descriptor File), cdi (Discjuggler), nrg (Nero), pdi (Instant CD/DVD), b5t (BlindWrite 5). Este extrem de usor de folosit, acesta gasindu-se gratuit la download pe internet.

Extrem de multe persoane folosesc acest program, ce ocupa aproximativ 405.000 bytes.

Cum se foloseste?

Dupa ce am instalat programul, in partea din dreapta jos a ecranului a aparut iconita programului. Daca dorim de exemplu sa instalam un joc, click dreapta pe iconita ->> virtual cd/dvd-rom ->> device 0 no media ->> mount image, iar apoi selectam fisierul (.iso) – “imaginea”. Acum, tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de instalare al jocului. Daca doriti, puteti sa intrati in My Computer pentru a observa imaginea creata. Dupa instalare, este recomandat sa urmati acesti pasi: click dreapta pe iconita de la DT (din partea dreapta de jos a ecranului) ->> virtual cd/dvd-rom ->> unmount all drives, deoarece programul inca are selectata imaginea respectivului joc.

Nu va sfatuim sa copiati jocurile/ programele de pe oDC, sau de pe diferite torrente, ci sa le cumparati cu licenta, din magazine. Puteti sa downloadati ultima versiune a acestui program, lansata pe 2 aprilie 2008, de aici.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *