Download Accelerator Plus

Spuneam in trecut ca epoca managerelor pentru download si mai ales a acceleratoarelor a cam apus. Ei bine, mi-am luat inima in dinti si am testat DAP 9, dar din pacate imi mentin pozitia initiala. Mai jos sunt 2 descarcari, la intervale separata de timp , ale aceluiasi fisier, unul cu DAP si celalalt prin Firefox.

dap

Ce rezulta din cele de mai sus: La prima vedere, DAP e mult mai bun, punct. Dar Mozilla ajungea in scurt timpt la viteza maxima pentru download, la care DAP a ajuns mult mai repede.  Tinand cont ca viteza maxima se atinge dupa cateva secunde , nu merita instalat un astfel de manager.

Pe de alta parte, pentru cei care nu au internet de mare viteza, atunci recomand DAP, deoarece evident viteza descarcarii e mai mare, si mai suporta pause/resume , organizeaza descarcarile , lucruri utile la un moment dat.

Programul poate fi descarcat gratis, dar pentru activarea tuturor optiunilor (folder privat protejat prin parola, stergere definitiva a fisierelor, preview in arhiva) trebuie sa il cumparati

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *