Download Windows 7 SP (Service Pack) 1 – Gratuit

Cei de la Microsoft au lansat primul Service Pack pentru Windows 7, ceea ce-l face un update critic si important deoarece in el se regasesc toate actualizarile privind securitatea precum si cele de stabilitatea sistemului de operare si performanta lui pentru un PC mai rapid.

De asemenea pachetul SP 1 lansat de cei de la Microsoft pentru Windows 7 include si imbunatatiri aduse functiilor sistemului de operare prin care se sporeste fiabilitatea (durata vietii) acestuia.


Windows 7 Service Pack 1 se poate descarca de pe pagina oficiala a celor de la Microsoft (gasiti butonul de “download” mai in jos) gratuit si se poate instala sub mai multe forme, insa ce trebuie sa tineti cont este spatiul HDD-ului deoarece va fi nevoie de ceva mai mult decat pana la momentul actual.

Pentru a afla daca Windows 7 SP1 este deja instalat sau nu, dati click pe butonul Start, apoi click dreapta pe Computer si selectati Proprietati. Daca apare Service Pack 1 sub Editie Windows, inseamna ca SP1 este instalat deja pe computer.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *