Dziobas Rar Player

Dziobas Rar Player este un program care te ajuta sa vezi filmele din arhive. Atunci cand descarci un film de pe torrente si este arhivat, in arhive mici de 14 mb, poti folosi Dzibas Rar Player pentru a vizualiza filmul fara a-l mai dezarhiva. In acest fel faci economie de cativa mb sau chiar gb pe hdd, loc unde poti descarca alte filme. Dziobas este la fel de util ca unul din cele mai folosite playere, si anune Bsplayer, deoarece are aproape toate optiunile Bsplayer-ului.

Cu ajutorul Dziobas Rar Player poti vizualiza filme in format .rar, .mvh, .avi, .mpeg, .ogg, fara a mai instala vreun codec.

Articol scris de Andrei.

You may also like...

1 Response

  1. Ajay says:

    da le folosesc pe toate cele 3 mneoitnate mai sus in ordinea urmatoare pentru a-mi optimiza PC-ul ( eu imi optimizez PC-ul lunar sau cand simt ca o ia pe aratura ):1. Folosesc mai intai TuneUp Utilities 2013 mai ales prin functia automatic maintanence ( pe langa aceasta functie mai folosesc functii precum disable prorams sau disable startup programs and check hard didk for errors pentru o pornire rapida si oprire PC rapida )2. Dupa TuneUp Utilities 2013 folosesc CCleanerul pentru a curata erorile de registru si istoria PC nefolositoare ( uneori mi se aduna si 10 GB lunar de History ce-mi incarca memoria HDD-lui )3. WinUtilities le completeaza pe cele doua mneoitnate mai sus + cu ajutorul acestui program defragmentez PC-ul lunar si totul merge asa lin ca si cum abia mi-am bagat Windowsul ( folosesc Windows 7 32-biti )Eu nu stiu voi ce folositi ( si chiar sunt curios ), dar eu pot sa spun ca, combinatia asta imi merge de minune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *