J.River Media Center

Cu ocazia testarii acestei aplicatii,  imi declar Winampul de acasa posesor pe viata al functiei de cantaret in casa mea.  J.River face primul pas cu stangul prin viteza scazuta a instalarii, deoarece trebuie initial sa downloadezi kit-ul, care apoi descarca fisierele necesare, care intr-un final instaleaza programul, iar apoi punctul culminant il reprezinta un restart al Windows-ului.  Interfata principala e mai jos, dar nu mi se pare ceva extraordinar, dar o bila neagra o reprezinta aparitia album-art in full screen la fiecare piesa , si asta standard.

jriver

Poate reda cam orice tip de fisier media (imagini, muzica, filme) dar ca sa deschid o imagine cu acest program e ca si cum as deschide un fisier .txt cu Word 2007.  Mai are suport pentru telecomanda prin IR sau USB, poate scrie discuri optice, suporta skinuri si multe altele. Mai jos e interfata care il face cu adevarat un Media Center:

jrivertheatre1

Aceasta este optinuea de Theatre View, si se controleaza usor cu maus, tastatura sau telecomanda. Nu mai precizez ca melodiile se pot ordona dup album/artist/samd, asta pana si Windows Media Player o face.

N-as vrea sa fiu inteles gresit,  este un program foarte bun , dar pentru fanii genului. Si nu mi se pare foarte potrivit pentru un calculator personal, doar daca folosesti computerul ca si centru multimedia, atat si nimic mai mult.

Programul se descarca gratuti pentru o perioada de 30 de zile, ulterior fiind nevoie de licenta contra cost.

You may also like...

2 Responses

  1. AndreiD says:

    Dar de MediaMonkey ce parere ai? (www.mediamonkey.com)

  2. Silviu Barbat says:

    O parere buna, dar revin cu detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *