MEDIA: Ce este Google Chrome OS?

Aveti mai in jos un filmulet preluat de pe YouTube care ne ofera cateva informatii in engleza despre, ce este Google Chrome OS mai exact. Vizionare placuta!

Am preluat cateva pareri din online, care spun in felul urmator:

Scris de BladHaund:

Din acel video, nu am vazut ca cineva sa si munceasca pe calculator. Read e-mail, read news, watch videos, play games, buy stuff… WAIT! Cu ce buy stuff? Daca numa stau si read si play? Ar rezulta ca se adreseaza celor care muncesc pe afara, la sapa, sau pe santier si calculatorul il folosesc numai pentru relaxare. Sau elevilor. Sau pensionarilor.

Primul punct negativ si in stil manipulator. Nu-mi place in ce se transforma Google.

Mai departe. Conceptul propus de ei seamana izbitor cu netpc & co. de acum 10-15 ani. Sau cu un dumbterminal de acum 20-30 de ani. Chiar nu e nicio diferenta. In loc de mainframe e Internetul si in loc de consola ai un desktop. Oare nu s-a dovedit ca sistemele centralizate sunt mai vulnerabile decat cele distribuite?

Al doilea concept cu care seamana izbitor ar fi Asus Express Gate.

O minciunica de pe acolo ar mai fi si cea referitoare la cat de rapid e browserul Chrome. Si Safari zice ca e cel mai rapid. Pe cine credem?

, intr-un post scris aici pe SeoPedia.

O alta expunere vine din partea lui Florin Anghel si anume:

Cei de la Google au avut o idee buna, insa au cam dat-o in bara, limitandu-se prea mult si in acelasi timp limitand posibilii viitori utilizatori ai Google Chrome OS. Pentru inceput, singurele aplicatii care vor putea rula pe sistem sunt, din pacate, cele online.

In al doilea rand, Google pierde timpul reinventand roata si obligand practic producatorii de hardware sa-si adapteze produsele la noile lor standarde. In Chrome OS utilizatorii vor putea printa documente, dar, surpriza, nu in acelasi mod ca pe alte sisteme de operare. Cel putin nu din punct de vedere tehnic. Se pare ca Google Chrome OS va accepta numai hardware care se conecteaza sub forma unui dispozitiv de stocare. Inutil!

Si daca tot am intrat in painea calda, dam un click aici si gasim enorm de multe opinii, anunturi, laude, critici.

In concluzie, pentru voi ce este acest Google Chrome OS ?

EDIT:

You may also like...

1 Response

  1. Wow! Nu ma asteptam sa apar pe Softview.ro. Multumesc ca m-ai mentionat (si citat)! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *