Microsoft Security Essentials

Oh nu! iar testez un antivirus! Microsoft Security Essentials e un programel gratuit oferit de Microsoft care ar trebui sa protejeze computerul impotriva spyware, virusi si alte chestii rele. Sa vedem  o poza:

sec Ess

Nu mi-am dat seama care e diferenta intre Microsoft Security Essentials si Windows Defender, cu exceptia faptului ca primul are nevoie de Windows original pentru a putea fi instalat.

Primele impresii nu sunt rele, scanarea se face relativ repede (in comparatie cu BitDefender e foarte foarte rapid) iar protectia in timp real e insesizabila. Din pacate nu mi-a gasit nici un virus/spyware/malware/etc, asta in conditiile in care singura mea protectie la internet e un router…

Am mai observat ca trimite pentru scanare anumite fisiere care ii par suspecte (in cazul meu, cateva *.dll ce au venit cu o tema pentru desktop)

Nota: necesita Windows original. Daca nu-l aveti, nu veti putea instala programul si veti “beneficia” de o atentionare privind software-ul dumneavoastra la fiecare pornire a computerului

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *