Oferte de Craciun: Gazduire de la Ghesi

Pai da, ca tot vine Craciunul se pare ca incep sa apara si ofertele. Firma de gazduire, Ghesi.com ofera un domeniu gratuit pe viata la fiecare pachet “Super Turbo 2” cumparat in aceasta perioada. Mi se pare destul de interesant deoarece cineva care este mai la inceput, primeste totul la cheie daca doreste sa-si inceapa prima investitie online, la pretul hostingului primesti si domeniul dorit de tine, fara nici un ban in plus.
Si asta nu e tot, daca pachetul comandat de tine este pe o perioada de 1 an, atunci firma de gazduire web, Ghesi iti ofera inca 6 luni de hosting gratuite.

Daca ma uit mai atent la preturile lor remarc faptul ca sunt chiar ieftine planurile de gazduire, 10-14 euro / 3 luni la sectiunea Super Turbo 2.
Am folosit si eu serviciile de la ei si pot sa spun ca am fost super multumit. Uptime-ul este bun, n-are rost sa spun ca 100% pentru ca asa ceva nu exista, insa au fost rar probleme la server.

Daca doriti o gazduire ieftina si buna eu zic ca puteti incearca macar o luna , vedeti rezultatele apoi trageti linie si va dati cu parerea despre serviciile Ghesi.

You may also like...

1 Response

  1. Doru says:

    Sunt asa de nervos pe firmele de webhosting care se tot lauda ca dau domenii gratis.

    Fratii mei un domeniu .com costa $10, adica 30 RON, unul .info costa $1, adica 3 RON, cat o doza de bere.

    E ca si cum ar zice BMW ca la fiecare Seria 5 cumparat ofera o cutie cu gogosi calde.

    Chiar nu pot si ei sa fie pe fata cu ofertele lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *