Photoshop Online Editor

Pentru cei care nu au bani sa cumpere Adobe Photoshop sau prefera sa lucreze in “cloud” in loc de a instala o aplicatie de editare a fotografiile exista Photoshop Online Editor. Asa cum sugereaza si numele, este o varianta online simplificata a Photoshop-ului care, prin urmare functioneaza pe orice computer conectat la Internet.

Functioneaza pe platforma Adobe Air si, pe langa posibilitatea de editare a fotografiilor, ofera si un spatiu de stocare. De ce spun fotografii si nu imagini? Pentru ca functiile pe care le ofera sunt din cele de baza, care nu pot fi folosite pentru creare, ci mai degraba editare (crop, resize, red eye removal, ajustare culori si luminozitate etc.).

Interfata este extraordinar de simpla si intuitiva, avand toate uneltele la indemana. Fotografiile pot fi sortate cu usurinta in albume, ordonate in functie de preferinte si etichetate pentru o mai usoara gasire ulterioara. Aplicatia poate fi de asemenea conectata la situri precum Flickr, Photobucket si altele.

Upload-ul se face cu usurinta, utilizatorii avand si optiunea de a instala o aplicatie Adobe Air ce permite incarcarea imaginilor din computer prin drag & drop. Editorul are o multime de alte optiuni, dintre care pe multe nu le-am incercat, dar care pe termen mediu si lung salveaza timp pretios pentru utilizatori.

Trebuie sa recunosc faptul ca nu sunt un mare fan al editoarelor foto online, insa recomand Photoshop Online Editor celor care nu sunt pretentiosi si nu sunt de meserie fotografi. Pana la urma tot Photoshop-ul original e “the real deal”, cum ar spune americanii.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *