Spyware Doctor

Merita sa ii fac un review acestui antivirus sau mai bine spus antispyware. Spyware Doctor este unul dintre cele mai bune programe contra spiderilor de pe internet. Ce face un spider?Dupa nume iti poti da seama. Acesta poate fi folosit pentru a-ti spiona calculatorul tau. Odata intrat in sistem, acesta trimite date importante catre cel care ti-a infectat calculatorul si desigur ca nu este bine.

Cu spyware doctor, toate probleme s-au terminat. Acesta gaseste imediat orice spyware, mai ales cook-iuri infectate cu un risc scazut. In principal, spyware doctor face o treaba buna. Personal am observat acest lucru, pentru ca avand Nod32 sau Kaspersky nu gaseam nici un spyware. O scanare cu acest antispyware o data pe saptamana este intotdeauna binevenita.

Antispyware-ul suporta mai multe tipuri de scanari, cea mai recomandata fiind Intelli-Scan. Aceasta este o scanare rapida catre cele mai importante directoare din calculatorul dumneavoastra. Pentru o scanare detaliata alegeti Full Scan. De asemenea puteti selecta ce scanari doriti sa se realizeze. La nivelul registrilor, a browserelor etc.

Avantaje

– foarte bun, gaseste imediat virusii

– folosit o data pe saptamana, calculatorul va fi departe de spywares

Dezavantaje

– antispyware-ul nu este gratuit, desi se gaseste usor o licenta pe internet

– Mananca resurse cam multe

– O mica imcompatibilitate cu programele P2P gen utorrent care ingreuneaza sistemul

Download link

You may also like...

1 Response

  1. Dragos Nicu says:

    Intr-adevar un utilitar foarte bun pentru indepartarea spiderilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *