Steam

Am ales sa vorbesc despre acest program pentru ca multi il confunda. Acei care au o parere gresita, cred ca daca ai CounterStrike original ai steam. In mare parte asa e, dar Steam e o platforma de jocuri. Este singurul distribuitor al acestui joc, fiind si creatorul. Pe langa celebrul shooter, platforma suporta cateva sute de titluri, de la Sudoku, la Juiced 2 sau Unreal Tournament, de la cei mai faimosi publisher-i. Platforma este gratuita, doar jocurile trebuie platite. Desigur, unele sunt gratuite, altele pot fi descarcate ca si demo, iar daca doriti sa cumparati jocul cu ajutorul cartii de credit e foarte simplu. Sau il cumparat de la magazin, apoi folositi key-ul pentru activare. (Sau prin SMS, dupa caz). In caz de reinstalare a Windows-ului, programul se descarca din nou, iar dupa autentificare, jocurile ce le-ai avut inainte raman activate.

Sistemul mai ofera si un rating pe baza timpului petrecut intr-un joc, precum si o comunitate virtuala unde poti tine legatura cu prietenii tai, sau iti faci altii noi!

Trebuie avut grija la acest program din punct de vedere al phisingului. Parola este confidentiala, si NICI o sursa oficiala nu iti va cere parola, doar daca te loghezi pe site-ul: https://steamcommunity.com/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *