The KMPlayer

The KMPlayer (sau, simplu, KMPlayer) este o incredibila alternativa la Windows Media Player. A reusit sa ma uimeasca din prima clipa, lucru extrem de rar in cazul meu.

Ce m-a atras in primul rand la KMPlayer este faptul ca e extrem de personalizabil, venind cu o mare varietate de limbi, dar si de skinuri. Insa cea mai buna caracteristica a sa este faptul ca e o aplicatie completa: acesta suporta o multitudine de formate video si audio si are o selectie de codecuri incluse in installer. De asemenea, interfata aplicatiei este extrem de prietenoasa, dar si ergonomica in acelasi timp. Aceasta prezinta in prim-plan numai obiectele de control strict necesare, pe plan secund (in meniul contextual) avand insa nenumarate optiuni foarte bine structurate.

Un alt lucru ce m-a surprins in mod placut la KMPlayer este flexibilitatea in lucrul cu subtitrarile (si nu numai). Aproape sigur ati avut probleme cel putin o data cu subtitrarile desincronizate, sau facute pentru alt frame rate. Cu aceasta aplicatie, printr-un click dreapta si un click stanga ati rezolvat instant problema. Ba chiar puteti adauga efecte subtitrarilor!

As putea sa mai vorbesc mult si bine despre KMPlayer, dar cel mai bine e sa-l incercati chiar voi si sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti parerea voastra personala.

You may also like...

8 Responses

 1. abcd says:

  in comparatie cu vlc cum e?

 2. Florin Anghel says:

  Mult mai prietenos datorita flexibilitatii oferite, dar e depasit de VLC la partea de streaming.

 3. barbagrey says:

  Pentru FLORIN ANGHEL>
  Salut ! Utilizez KMPlayer,il gasesc drept cel mai bun.
  Am doua probleme:
  1 – Nu reusesc sa gasesc skin-urile(sint cumva traduse,in romana,drept “costume” ?!).Care sint pasii,sa le pot viziona si alege?
  2 – Am probleme in a sincroniza subtitrarile la “Scent of a Woman”,in sensul ca:
  – filmul il descarc de pe hub-urile de tip share
  – subtitrarile le descarc de pe “subtitrari.ro”
  Am incercat diverse combinatii intre cele doua elemente(si cele cu un singur CD(DVD) si cele cu cite douaCD(DVD),dar nu am reusit sa gasesc combinatia optima.
  Te vad a fi un avizat in chestiune. Ce ma sfatuiesti? Exista o metoda de a rezolva,fara multe incercari?
  Ti-as fi recunoscator daca as primi un raspuns.
  Urari de bine !

 4. Dragos Nicu says:

  Ai primit mail cu raspunsul de la Florin.

 5. Sergiu says:

  Salut am o problema cu Km Player. Am downloadat un serial Gossip Girl daca are vreo relevanta si are subtitrare inclusa la film si orice setare as incerca nu imi apar am dat la Editeaza\Exploreaza si imi apare ca merge subtitrarea odata cu ce vorbesc personajele dar nu reusesc sa fac sa-mi apara pe ecran. Daca ai un sfat sau mai multe te rog frumos sa imi trimit un mail. Multumesc anticipat !

 6. Dragos Nicu says:

  Salut @Sergiu. Ai incercat alta subtitrare?

 7. Sergiu says:

  Pai faza e ca serialul are subtitrare incorporata, daca intelegi ce vreau sa spun, nu trebuie sa o incarc eu sau ceva, am scos de pe torrent (rosubbed).

 8. REIT ELENA VENERA says:

  Daca am un film fara subtitrare kmplayerul nu mi-o gaseste cum o gasea bsplayerul? E vreo optiune si nu o stiu eu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *