Video Downloader (Youtube, Trilulilu, Metacafe, DailyMotion etc.)

Este vorba de Video DownloadHelper, un addON pentru Mozzila Firefox care permite descarcarea si conversia fisierelor video de pe site-urile gen YouTube (inclusiv acesta). O lista cu cateva dintre siteurile disponibile pe care puteti testa si chiar folosi acest tool gratuit : MySpace, Google videos, DailyMotion, Porkolt, iFilm, DreamHost, MetaCafe, Trilulilu si multe altele care fac parte din aceeasi categorie.

Ce aduce acest addon nou fata de scriptuletele deja des intalnite pe internet unde copiezi linkul video-ului si iti apare popup-ul pentru downlodare, aici nu ai nevoie de asa ceva, addon-ul odata instalat se poate gasi in navibar-ul firefox-ului si nu trebuie decat sa apasati pe buton dupa ce ati deschis pagina cu video-ul iar acesta este ca si descarcat, toata aceasta o putem numi SIMPLITATE.

Fisierul va fi salvat in extensia .FLV si poate fi deschis foarte usor cu winamp. De asemenea daca doriti alta extensie si/sau nu aveti un movie player care sa suporte .FLV atunci va trebui sa convertiti fisierul in .AVI .

Free softwares

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *