Virtual DJ – partea a-IIa

Pff, nici nu stiu de unde sa incep… Virtual DJ e un program teoretic pentru DJ-i, dar nu numai. Cat timp l-am butonat mi-am zis ca in 2 pasi o sa ajung mare DJ eu insumi. Din pacate, singura chestie care mi-a iesit a fost sa redau 2 cantece si sa adaug anumite efecte fara pic de logica. Mai jos programul in sine, sa nu vorbesc precum mixez:

virtualdj

Pentru neinitiati, interfata poate da destule batai de cap, deoarece fiecare buton face cate ceva. Din pacate nu am calificarea necesara sa vorbesc despre acest program, mai mult nici nu stiu sa traduc in romana termenii tehnici gen : pitch, sample, cue points si multe altele, asa ca va trimit direct pe site-ul producatorului pentru specificatii. Daca sunteti incepator ca si mine, atunci puteti sa va jucati cu o melodie adaugandu-i efecte, sau miscand platanele din maus intocmai ca un DJ. Cei mai talentati pot mixa 2 melodii si apoi le pot salva pe computer 🙂 .

– varianta de test pentru 20 de zile

You may also like...

2 Responses

  1. Angel 791 says:

    Sunt multi dj care folosesc softul virtual dj in cluburi dar si la petrecerile private . Eu unul folosesc virtual dj de vreo 3 ani si sunt foarte multumit de el . trebuie doar putina rabdare setat corect si dupa aia ve-ti fi multumit de rezultate. nu putem face comparatie cu o consola sau un mixer de la pionner dar oricum eu sunt multumit de soft. uite intrati pe http://www.fisierulmeu.ro si la cautare scrieti dj marianis ……..si vedeti un dj care mixeaza numai pe virtual dj. si o sa vedeti ca virtual dj este demn de respect.

  2. Bubu says:

    ANGEL 791 nu cred că tu ai mixat, cel puţin melodia cu lonely (electro rmx) cu virtual dj .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *