VistaMizer

Nu sunt foarte multe programe care sa schimbe interfata Windows XP in Vista, insa cele care exista sunt permenent revizuite. Unul din aceste programe est VistaMizer. L-am incercat si am fost placut surprins de felul in care a reusit sa transforme XP-ul. Cu toate ca a fost nevoie sa instaleze inca 2-3 programele pentru Task Switch, transparenta, butonul de stat, arata foarte bine, Cred ca e cel mai frumos program din cate am testat.

Din pacate , are si o parte nu foarte buna: La fel ca si in Windows Vista, interfata Aero nu se intelege cu unele programe. Speram pe viitor o versiune care sa inlature aceste lucruri.

You may also like...

5 Responses

 1. GeorgeJipa says:

  Nu face din XP -> Vista .. ci doar il cosmetizeaza sa semene cu Vista. Nu ai cum sa faci un sistem 2001 sa se comporte ca cel din 2007.

 2. Silviu Barbat says:

  Ok,gresala mea , am corectat. Sper ca nu asta ai inteles tu din ceea ce am scris initial

 3. Ciprian says:

  Stiu programul, destul de vechiut dar face treaba buna, si eu l-am testat dar sincer euc red ca nu se merita ! Foarte interesante articole me -> abonat feed

 4. Dragos Nicu says:

  Multumim Ciprian pentru aprecieri.

 5. Sherkan says:

  VistaMizer oricum mi se pare foarte tare, ca toata interfata arata ca in vista daca ii bifezi toate optiunile la instalare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *