Windows 7 de vanzare pe piata neagra in China

Intr-o piata recunoscuta din Shanghai, Xinyang pentru telefoanele false, iphone-uri, difuzoare si boxe aduse pe piata neagra se gaseste si celebrul Windows 7 spre vanzare, inainte cu cateva zile inainte de lansare, precizeaza Routers.

“Ce versiune doriti? Ultimate? Normala? In limba engleza ori Chineza?”.

Aceste intrebari sunt puse cumparatorilor, aratand spre stand-ul de cutii albe cu copii ale sistemelor de operare, printre care si Windows 7.

windows7china

Microsoft se pregateste de lansarea in intreaga lume a noului sau sistem de operare, insa chinezii au posibilitatea de achizitioneze versiuni piratate si frumos impachetate pe CD-uri/DVD-uri de cateva zile bune, pentru doar 3,23 dolari, o mica parte din pretul de 320 de dolari, ce urmeaza a fi perceput pentru SO in Asia. In Europa, pretul sistemului de operare se va situa in jurul valorii de 200 de euro.

China este a doua piata de PC-uri din lume iar faptul ca sistemul a fost deja piratat in aceasta tara submineaza eforturile facute pentru combaterea pirateriei.

NOTA!
Windows 7 necesita un procesor de minim 1GHz, 32 de biti (x86) sau 64 de biti (x64), RAM de 1GB (32 de biti) sau de 2GB (64 de biti), spatiu pe disk de 16GB (32 de biti) sau 20GB (64 de biti) si un procesor de grafica DirectX 9 cu driver WDDM 1.0 sau mai mare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *