Yahoo Messenger 10 vers. BETA

Cea mai noua versiune de Yahoo Messenger este disponibila in varianta beta si anume este vorba despre Yahoo Messenger 10.
Ca sa incep cu inceputul am luat ca reper design-ul si anume ca nu este foarte modificat fata de Yahoo Messenger 9 (cel putin nu in cazul in care l-am testat eu, intr-un mod standard) insa pot spune ca este mai accesibil si pare mai curat. Plus de asta iconitele care alcatuiesc meniul si toate functiile sunt mai modern si profesional lucrate. Imi place!

yahoo-mess10

Fiind versiunea BETA despre functionalitate nu pot spune multe inca deoarece nu-mi ofera stabilitatea de care am nevoie, insa pot spune cateva puncte care le-am vazut la prima atingere:
– butoanele si meniul este mai grupat fata de versiuniile anterioare
– permite logarea la Yahoo! Voice si realizarea apelurilor telefonice atat catre telefoanele fixe cat si cele mobile sau expedierea mesajelor text oriunde in lume.
– accesul instant la posturi radio, la ebay, Yahoo! News, Yahoo! Games. Exista si posibilitatea de accesare a comunitatii Flickr pentru a trimite poze.

Va voi tine la curent cu mai multe de indata ce apare o versiune stabila care poate fi testata la putere maxima, pana atunci Yahoo Messenger 10 BETA poate fi descarcat mai in jos.

You may also like...

2 Responses

  1. lupanu says:

    greu pana cand o sa ma acomodez cu chestia aia de sus cu contact si y update

  2. valery says:

    Dar aplicatii Yahoo! Yapps ati folosit?
    Sunt in general radiouri online, o lista gasiti pe: callcentersoftware.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *