Yahoo Messenger 11 BETA disponibil pentru descarcare

In aceasta perioada a fost facuta publica prima varianta a clientului de instant messenger: Yahoo Messenger 11 si de asemenea fiecare dintre noi avand posibilitatea descarcarii si testarii acestei prime versiuni.

Yahoo in aceasta noua versiune 11 nu s-a bazat pe schimbarea design-ului sau imbunatatirea lui intr-un mod vizibil, ci s-a bazat foarte mult pe accesibilitatea si aplicatiile pe care le va oferi in aceasta noua varianta. Altfel spus, de acum te poti conecta la Facebook, Twitter si alte retele de socializare cunoscute, fara a fi nevoit sa parasesti clientul Yahoo Messenger.


Pe langa integrarea propriu zisa a retelelor de socializare cunoscute, se poate updapta statusul direct din clientul Y!M 11, adca ce text/media foloseste la statusul Messenger-ului acesta se va schimba si pe profilele tale din retele de socializare.

Pe langa toate astea, au fost imbunatatite aplicatiile oficiale pentru smartphone-uri si telefoane mobile. O sa revenim cu alte detalii cand urmatoarea versiune beta va fi disponibila, pana una alta Yahoo Messenger 11 se poate descarca mai in jos:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *